„Lokys“ – antros kartos šeimos restoranas, čia kartu dirba brolis ir sesuo. Brolis Evaldas Keršulis prieš 20 metų restoraną perėmė iš mamos, jame dirbusios nuo pat atidarymo. Jį dažnai sutiksite restorano salėse, pasitinkantį svečius ir prižiūrintį aptarnavimą. Sesuo Rita Keršulytė–Ryčkova daugiau nei dešimtmetį yra kvalifikuota vyno someljė. Iš mamos paveldėjusi aistrą gaminti, 2019 m. Rita grįžo į šeimos restoraną su prestižinės kulinarijos ir konditerijos mokyklos diplomu, Le Cordon Bleu Grand Diplôme.
Pradėjusi vadovauti „Lokio“ virtuvei, Rita dirbo kartu su Lietuvos istorikais ir nagrinėjo Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės virtuvės istoriją. Senuosius patiekalus restorano šefė derino su sau artimais principais – naudoti sveikus, natūralius produktus, maisto gaminimui pasitelkti naujas technologijas.