Stiklių g. 8, Vilnius 12:00-24:00

VYNŲ, ALAUS, TRAUKTINIŲ DEGUSTACIJOS

VYNŲ DEGUSTACIJA

Degustacijų vedėjos: restorano bendrasavininkė, Italijoje someljė kursus baigusi, Rita Keršulytė ir Lietuvoje someljė kursus baigusi Dovilė Pilvelytė.

Vynų degustacija trunka apie 1,5 val. Jos metu svečiai supažindinami su vyno gamyba, jo subtilybėmis ir derinimu su maistu.

Galimos degustacijos temos: Vyno ABC, degustacijos pagal regioną (Italijos, Ispanijos, Naujojo Pasaulio, Ronos, Burgundijos vynai), degustacijos pagal vynuogių ar vyno rūšį (šampanai, putojantys vynai, Chardonnay, Shiraz, desertiniai vynai).

Degustacijos vedamos lietuvių, anglų bei italų kalbomis. Gėrimų kaina nenurodyta, nes priklauso nuo pasirinktų vynų.

Degustacijos vedimo kaina: nuo 0 iki 99 Eur.

ALAUS DEGUSTACIJA

Nuo seno Lietuva garsėja kaip aludarių kraštas, tad kviečiame paragauti ir įvertinti 6 šio gėrimo rūšis.

Degustacijos metu Jus susipažinsite su Lietuvos alaus gaminimo tradicijomis, išgirsite kiekvienos ragaujamos rūšies istoriją bei įvertinsite skonio savybes.

Vedama lietuvių, anglų ir italų kalbomis.
Trukmė: ~40 min
Degustacija ruošiama mažiausiai 8-iems svečiams.

Kainos:
6 rūšys alaus po 10cl – 8.00 Eur / žmogui
Degustacijos vedimas – 50 Eur

TRAUKTINIŲ DEGUSTACIJA

Kviečiame paragauti lietuviškų gėrimų ir išgirsti gilią senovę menančių legendų bei istorijų apie jų kilmę ir gaminimo tradicijas.
Trauktinių degustacijos vedamos lietuvių, rusų, anglų bei prancūzų kalbomis.

Renginio trukmė – 30 min.

Degustacijos vedimo ir pristatymo kaina – 99 EUR

Screenshot_1

Žvėrienos patiekalų restoranas – tikrasis Lietuvos kulinarinis paveldas.

ADRESAS

Stiklių g. 8, Vilnius
info@lokys.lt
+370 5 2629046