Stiklių g. 8, Vilnius 12:00-24:00

KULINARINIO PAVELDO STALAS

KULINARINIO PAVELDO STALAS

Kulinarinio paveldo stalo pristatymas skirtas mažiausiai keturiems svečiams ir rengiamas tik užsisakius iš anksto.
Vakaro metu vedančioji pristato lietuviškos virtuvės ypatumus, tradicijas ir senovinius patiekalų ruošimo būdus.

Renginio trukmė ~45 min.
Istorijos pasakojamos lietuvių, rusų, prancūzų ir anglų kalbomis.
Pristatymo kaina – 99 Eur

VALGIARAŠTIS (mažiausiai 4-iems asmenims)

Šalti patiekalai:
Lietuviškų mėsyčių rinkinys (Penkių rūšių mėsyčių asorti)
Lietuviškų sūrių rinkinys (Keturių rūšių sūriai su medumi ir lazdyno riešutais)
Silkė su baravykais (Marinuoti agurkai, svogūnai, virtos bulvės)
Užkandis prie alaus (Sūrio spurgos, alaus dešrelės, kiaulių ausys, kepinta duona)

Karštasis patiekalas pasirinktinai:
Kunigaikščio Gedimino pamėgtas šernienos kepsnys su bruknėmis ir saldžia kriauše
Stirnienos kepsneliai su keptais baravykais ir obuoliais, patiekiami su bulvių skiltelėmis su lupena
Restorano „Lokys“ vaišės (Stirnienos ir šernienos kepsniukai, žvėrienos dešrelė. Patiekiama su keptomis cukinijomis ir pomidorais, pagardintais raudonėliu ir peletrūnu bei bulvių skiltelėmis su lupena)

Saldėsis:
Ruginės duonos gardumynas su lazdynų riešutais, spanguolių uogiene ir plakta grietinėle

Gėrimai:
Tradicinė kmynų gira
Žolelių arbata
Lietuviškas alus , 0,5l
„Trejos devynerios“, 2 cl
„Krupnikas“, 2 cl

Valgiaraščio kaina žmogui – 40 Eur

Screenshot_1

Žvėrienos patiekalų restoranas – tikrasis Lietuvos kulinarinis paveldas.

ADRESAS

Stiklių g. 8, Vilnius
info@lokys.lt
+370 5 2629046