Šie valgiaraščiai ruošiami pagal išankstinius užsakymus ne mažiau nei 10-iai žmonių.
Išsirinkite tinkamiausią ir susisiekite su mumis.
Šie valgiaraščiai ruošiami pagal išankstinius užsakymus ne mažiau nei 10-iai žmonių.
Išsirinkite tinkamiausią ir susisiekite su mumis.
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Žvėrienos dešrelės su troškintais raugintais kopūstais ir špinatais skaninta bulvių koše
Sluoksniuotas šokolado ir aviečių desertas
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Espresso arba arbata
Stalo vanduo su ledu
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Stirnienos ir šernienos kepsniukai su bruknių ir vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Sluoksniuotas šokolado ir aviečių desertas
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Espresso arba arbata
Stalo vanduo su ledu
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Šamo kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Sluoksniuotas šokolado ir aviečių desertas
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Espresso arba arbata
Stalo vanduo su ledu
Sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Kreminė baravykų sriuba su moliūgų aliejumi
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Skonio atgaivinimui – juodųjų serbentų sorbeto rutuliukas
Pasirenkamas pagrindinis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu (ARBA)
Stirnienos kepsneliai su baravykais, degintais obuoliais, mini bulvytėmis ir mėtų pagardu (ARBA)
Šamo filė kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše.
Riešutų tartaletė su sūdyta karamele
Espresso arba arbata
Stalo vanduo su ledu
Miško gėrybių namai –
lietuviškos virtuvės istorijos