Aprašymas
Istorinio lietuviško maisto degustacija:
Pasitikimo gėrimas
Trauktinė „Trejos devynerios“ (2 cl)
Šalti patiekalai
Lietuviškų mėsyčių rinkinys (4-ių rūšių mėsyčių asorti)
Lietuviškų sūrių rinkinys (4-ių rūšių sūriai iš mažųjų Lietuvos ūkių)
Tradiciškai raugintos daržovės arba grybai (1 rūšis)
Salotos su mėlynių pagardu
Užkandis prie alaus (sūrio spurgos, džiovinta mėsa, kiaulių ausys, kepinta duona)
Ruginės duonos mini sumuštinis su stirniena, baravyku ir žirnių piurė
Mažos bulvytės su kanapine druska
Pasirenkamas karštasis patiekalas
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu (ARBA)
Lietuvoje auginto šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir bulvių koše su špinatais (ARBA)
Koldūnai su baravykų įdaru, lietuvių mėgti per šv. Kūčias, paskaninti svogūnų džemu
Saldėsis
Ruginės duonos gardumynas su spanguolių uogiene ir degintu morengu
Džiovinti rabarbarai ir svarainiai
Digestyvas
Likeris „Krupnikas“ (2 cl)