Šie valgiaraščiai ruošiami pagal išankstinius užsakymus ne mažiau nei 10-iai žmonių.
Išsirinkite tinkamiausią ir susisiekite su mumis.
Šie valgiaraščiai ruošiami pagal išankstinius užsakymus ne mažiau nei 10-iai žmonių.
Išsirinkite tinkamiausią ir susisiekite su mumis.
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Žvėrienos dešrelės su troškintais raugintais kopūstais ir špinatais skaninta bulvių koše
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi ir spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Stalo vanduo su ledu
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Šernienos kepsnys su bruknių ir vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi su spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Stalo vanduo su ledu
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Šamo kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi su spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Stalo vanduo su ledu
Sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Kreminė baravykų sriuba su moliūgų aliejumi
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Skonio atgaivinimui – juodųjų serbentų sorbeto rutuliukas
Pasirenkamas pagrindinis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu (ARBA)
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais (ARBA)
Šamo filė kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše.
Riešutų tartaletė su sūdyta karamele
Stalo vanduo su ledu
Miško gėrybių namai –
lietuviškos virtuvės istorijos