Šie valgiaraščiai ruošiami pagal išankstinius užsakymus ne mažiau nei 8-iems žmonėms. Išsirinkite vieną iš valgiaraščio variantų visai grupei ir susisiekite su mumis.
Taip pat prašome mus įspėti, jeigu jūsų grupėje yra svečių, turinčių specialių mitybos reikalavimų.
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Žvėrienos dešrelės su troškintais raugintais kopūstais ir špinatais skaninta bulvių koše
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi ir spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Kiaulienos nugarinės kepsnys su troškintais kopūstais, mažomis bulvytėmis, raugintomis daržovėmis ir medaus–samanės kepsnių padažu
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi ir spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi ir spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Lietuviškų sūrių ir mėsyčių rinkinys su džiovintais duoniukais
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir skrudinta rugine duonele
Sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Vegetariškų užtepėlių rinkinys su rugių sėlenų traškučiais
Pasirenkamas pagrindinis patiekalas
Kiaulienos nugarinės kepsnys su troškintais kopūstais, mažomis bulvytėmis, raugintomis daržovėmis ir medaus–samanės kepsnių padažu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Naminiai koldūnai su baravykų įdaru, paskaninti svogūnų džemu
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi ir spanguolių uogiene
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Šamo kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi su spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Šviežių sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Šernienos ir stirnienos kepsneliai su bruknių ir vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Riešutinis pyragėlis skysta šerdimi su spanguolių uogiene
Ruginė duona, šviežia kvietinė duona
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir duoniukais
Lietuviškų sūrių ir mėsyčių rinkinys su džiovintais duoniukais
Sezoninių daržovių salotos su mėlynių pagardu
Vegetariškų užtepėlių rinkinys su rugių sėlenų traškučiais
Pasirenkamas pagrindinis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Sluoksniuotas šokoladinis desertas su avietėmis