Nuo seno Lietuva garsėja kaip aludarių kraštas, tad kviečiame paragauti ir įvertinti 6 lietuviško alaus rūšis.
Degustacijos metu susipažinsite su Lietuvos alaus gaminimo tradicijomis, išgirsite kiekvienos ragaujamos rūšies istoriją bei įvertinsite skonio savybes.
Alaus degustacija ruošiama mažiausiai 8-iems svečiams, iš anksto rezervavus laiką.
Vedama lietuvių, anglų ir italų kalbomis.
Trukmė: ~40 min
Kainą sudaro:
1. Degustacijos vedimas – 149 €
2. 6 rūšys lietuviško alaus (po 10 cl) su pasirinktais užkandžiais arba patiekalais (kaina nurodyta vienam asmeniui).
Jūsų svečiams taip pat galime pasiūlyti reprezentacines dovanas iš lietuviškų gurmaniškų produktų.
6 rūšys lietuviško alaus (po 10 cl)
Alaus rinkinys (rūkyta žuvis, sūrio spurgytės, džiovinta mėsa, kiaulių ausytės, kepta duona)
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir skrudinta rugine duonele
Salotos su mėlynių pagardu
Vegetariškų daržovių užtepėlių rinkiniai su rugių sėlenų traškučiais
Pasirenkamas karštasis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu (ARBA)
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais (ARBA)
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Sluoksniuotas šokolado desertas su avietėmis
6 rūšys lietuviško alaus (po 10 cl)
Alaus rinkinys (rūkyta žuvis, sūrio spurgytės, džiovinta mėsa, kiaulių ausytės, kepta duona)
Lietuviškų mėsyčių rinkinys (4-ių rūšių mėsyčių asorti)
Lietuviškų sūrių rinkinys (4-ių rūšių sūriai iš mažųjų Lietuvos ūkių)
Tradiciškai raugintos daržovės arba grybai (1 rūšis)
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir skrudinta rugine duonele
Siūlome rinktis gurmaniškas dovanėles iš „Lokys Deli“ parduotuvėlės:
Lietuvoje gamintus kankorėžių cukatus,
stiklainėlį ūkininko medaus,
dėžutę Karalienės Barboros saldainių ar kitą Jūsų pasirinktą gardėsį,
lietuvišką uogų ar vaisių vyną