Jeigu planuojate vestuves mieste, Vilniaus senamiestyje įsikūręs ir 50 metų veikiantis restoranas „Lokys“ siūlo ne tik įprastą vestuvių šventę, bet ir 3 idėjas, kurios Jūsų šventę padarys išskirtine ir ypatinga.
Mūsų restorano šefė ir bendrasavininkė, 2019 m. baigusi pasaulyje garsią kulinarijos ir konditerijos mokyklą Le Cordon Bleu, paruoš Jums aristokratų stalų vertus užkandžius ir karštus patiekalus bei pati iškeps šventinį tortą Jūsų nepamirštamai vestuvių dienai.
Kadangi „Lokys“ įsikūręs siauroje ir savita aura alsuojančioje Senamiesčio Stiklių gatvelėje, Jūsų fotografas savo kūrybai turės istorinius XV a. menančius namus, vidinį restorano kiemelį, taip pat ir išpuoštą Stiklių gatvelę.
Tebus tai vieta, kuri saugos Jūsų prisiminimus ir šeimos istorijas.
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir duoniukais
Lietuviškų sūrių ir mėsyčių rinkiniai su džiovintais duoniukais
Salotos su mėlynių pagardu
Vegetariškų užtepėlių rinkiniai su rugių sėlenų traškučiais
Pasirenkamas karštasis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Tortas (pasirenkamas iš anksto)
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir skrudinta rugine duonele
Vėžių sriuba
Skonio atgaivinimui – juodųjų serbentų sorbeto rutuliukas
Pasirenkamas karštasis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Tortas (pasirenkamas iš anksto)
Siūlome rinktis gurmaniškas dovanėles iš „Lokys Deli“ parduotuvėlės:
Lietuvoje gamintas kankorėžių užtepėles,
stiklainėlį ūkininko medaus,
dėžutę Karalienės Barboros saldainių ar kitą Jūsų pasirinktą gardėsį
Vestuvėse turėsite svečių iš užsienio, o gal ir patiems įdomu susipažinti senosiomis su savo šalies virtuvės istorijomis? Organizuokite temines vestuves su istorinio lietuviško maisto ir gėrimų degustacija, per kurią renginio vedėja pristatys istorinės lietuvių virtuvės ypatumus, tradicijas ir senovinius patiekalų ruošimo būdus. Jūsų vestuvių šventė bus tikrai išskirtinė!
Trukmė: ~45 min.
Vedama 8-55 svečių grupei.
Kainą sudaro:
1. Kulinarinio paveldo pristatymas su renginio vedėja – 149 €
2. Degustacinė vakarienė (49 € arba 79 € vienam asmeniui)
Daugiau apie degustacijos pasiūlymą (vietoje saldėsio Jums galime pasiūlyti restorano šefės keptą šventinį tortą)
Papildykite savo šventę prabangia 5 rūšių šampanų degustacija su mūsų restorano someljė. Taurūs burbuliukai suteiks Jūsų vestuvėms prabangos dvelksmą, leis susipažindinti su šampanų gamyba, skonio subtilybėmis ir derinimu su maistu. Per degustaciją vertinsite kvapo, skonio savybes, o šventė bus įsimintina tiek Jums, tiek Jūsų svečiams.
Trukmė: ∼1,5-2 valandos.
Vedama 8-55 svečių grupei.
Kaina: 5 šampanų degustacija su someljė: 649 € iki 15 svečių grupei (16-30 svečiams – 1149 €; 31-45 svečiams – 1649 €)
Vynų degustacijos metu mūsų someljė Jums pristatys 5 vynus, kurie supažindins su šių gėrimų gamyba, subtilybėmis ir derinimu su maistu, vertinsite kvapo ir skonio savybes. Jei turite užsienio svečių, galime pasiūlyti ir unikalią lietuviškų vynų degustaciją. Šis renginys puikiai papildys Jūsų šventinį vakarą ir suteiks jam savitumo.
Trukmė: ∼1,5-2 valandos.
Vedama 8-55 svečių grupei.
Kaina: 5 vynų degustacija su vyno someljė: nuo 349 € iki 15 svečių grupei (16-30 svečiams – nuo 529 €; 31-45 svečiams – 709 €)