Jeigu planuojate vestuves mieste, Vilniaus senamiestyje įsikūręs ir 50 metų veikiantis restoranas „Lokys“ gali pasiūlyti ne tik įprastą vestuvių šventę, bet teminę degustaciją, kurios Jūsų šventę padarys išskirtine ir ypatinga.
Mūsų restorano šefė ir bendrasavininkė, 2019 m. baigusi pasaulyje garsią kulinarijos ir konditerijos mokyklą Le Cordon Bleu, paruoš Jums aristokratų stalų vertus užkandžius ir karštus patiekalus bei pati iškeps šventinį tortą Jūsų nepamirštamai vestuvių dienai.
Kadangi „Lokys“ įsikūręs siauroje ir savita aura alsuojančioje Senamiesčio Stiklių gatvelėje, Jūsų fotografas savo kūrybai turės istorinius XV a. menančius namus, vidinį restorano kiemelį, taip pat ir išpuoštą Stiklių gatvelę.
Tebus tai vieta, kuri saugos Jūsų prisiminimus ir šeimos istorijas.
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir duoniukais
Lietuviškų sūrių ir mėsyčių rinkiniai su džiovintais duoniukais
Salotos su mėlynių pagardu
Vegetariškų užtepėlių rinkiniai su rugių sėlenų traškučiais
Pasirenkamas karštasis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Tortas (pasirenkamas iš anksto)
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir skrudinta rugine duonele
Vėžių sriuba
Skonio atgaivinimui – juodųjų serbentų sorbeto rutuliukas
Pasirenkamas karštasis patiekalas:
Šernienos kepsnys su bruknių bei vyno padažu, saldžia kriauše ir bulvių kroketais su sūriu
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir bulvių koše su špinatais
Šamo filė kepsnys su riešutų-garstyčių plutele, keptais pomidorais ir špinatais gardinta bulvių koše
Tortas (pasirenkamas iš anksto)
Siūlome rinktis gurmaniškas dovanėles iš „Lokys Deli“ parduotuvėlės:
Lietuvoje gamintas kankorėžių užtepėles,
stiklainėlį ūkininko medaus,
dėžutę Karalienės Barboros saldainių ar kitą Jūsų pasirinktą gardėsį
Vestuvėse turėsite svečių iš užsienio, o gal ir patiems įdomu susipažinti senosiomis su savo šalies virtuvės istorijomis? Organizuokite temines vestuves su istorinio lietuviško maisto ir gėrimų degustacija, per kurią renginio vedėja pristatys istorinės lietuvių virtuvės ypatumus, tradicijas ir senovinius patiekalų ruošimo būdus. Jūsų vestuvių šventė bus tikrai išskirtinė!
Trukmė: ~45 min.
Vedama 8-55 svečių grupei.
Kainą sudaro:
1. Kulinarinio paveldo pristatymas su renginio vedėja – 149 €
2. Degustacinė vakarienė (49 € arba 79 € vienam asmeniui)
Daugiau apie degustacijos pasiūlymą (vietoje saldėsio Jums galime pasiūlyti restorano šefės keptą šventinį tortą)