Vilniaus karališkos medžioklės vakarienė

160,00 

Kviečiame į kelionę laiku – Vilniaus karališkos medžioklės vakarienę, kuri perkels Jus į XVI amžiaus medžioklės užkulisius ir didikų puotos sūkurį. Vienas bilietas skirtas vienam asmeniui; būtina išankstinė registracija. Vakarienė 8-18 žmonių grupei gali būti užsakoma Jums patogiu laiku, kurį iš anksto susiderinti galima: labas@slaptameile.lt arba tel. +37060955551, +37066130703.

Aprašymas

Kviečiame į nepaprastą kelionę laiku – Vilniaus karališkos medžioklės vakarienę, vykstančią seniausiame Vilniaus senamiesčio restorane „Lokys“. Tai unikali galimybė atsidurti XVI amžiaus medžioklės užkulisiuose ir didikų puotos sūkuryje, kuriame tradicijos susilieja su išskirtine gastronomija.

Kas laukia?
Jūsų vakarienės gidas – Didžiojo kunigaikščio Žygimanto Augusto medžioklis, XVI a. Vilniaus ekspertas, kuris pasidalins intriguojančiomis istorijomis apie senovines medžioklės tradicijas, paskalomis ir tikrais faktais apie to meto Vilnių ir vilniečius.
Penkių miško gėrybių patiekalų vakarienė, paruošta pagal autentiškus Lietuvos Didžiojo Kunigaikščio ir Radvilų giminės receptus.
Lietuviškų vynų degustacija, kurioje kiekvienas gėrimas priderintas prie vakarienės patiekalų.
Renesansinė menė, kurioje vyks puota, išpuošta keturių metų laikų miško ir sodo augalų dekoracijomis.
Žaidimai ir pramogos – linksmybės, kurios praturtins vakarą netikėtais siurprizais.
Medžioklės lauktuvės – kiekvienas svečias išsineš nedidelę dovanėlę iš šio vakaro.

Vakarienė su ekskursija truks apie 2,5 val. Būtina išankstinė registracija.
Vakarienė 8-18 žmonių grupei gali būti užsakoma Jums patogiu laiku, kurį iš anksto susiderinti galima: labas@slaptameile.lt arba tel. +37060955551, +37066130703.

 

Vakarienės meniu su gėrimais:

Pasitikimo gėrimas
Roksala natūralus rabarbarų PetNat vynas, Rokiškio rajonas

Šalti užkandžiai (dalinimuisi):
Artus obuolių-aviečių vynas, Kaunas
4 rūšių mėsyčių asorti, 4 rūšių sūriai iš mažųjų Lietuvos ūkių, rauginti grybai, šaltalankių uogienė ir džiovinti duoniukai;
Salotos su vytintais vynuoginiais pomidorais, graikiniais riešutais, ridikėliais, uogomis, vyšniniais pomidoriukais ir mėlynių pagardu;
Stirnienos paštetas su spanguolių čatniu ir rugine duonele;
Virti vėžiai su žolelėmis.

Karštieji patiekalai (dalinimuisi):
Gintaro Sino mėlynių vynas, Zarasai
Stirnienos kepsneliai su keptais baravykais ir degintais obuoliais, patiekiami su mini bulvytėmis bei mėtų pagardu;
Anties šlaunelės confit su apelsinų džemu ir špinatais gardinta bulvių koše;
Koldūnai su baravykų įdaru, paskaninti svogūnų džemu.

Saldėsiai:
Saulės agrastų midus, Šiauliai
Sūrio–varškės pyragėlis su braškių uogiene;
Obuolių sūris su rikota ir kankorėžių cukatais.

PANAŠŪS PRODUKTAI

PERŽIŪRĖTI KUPONĄ
Close